• HiX is het nieuwste generatie zorgsysteem dat nu beschikbaar is voor de apotheek. Of het nu gaat om een openbare apotheek, een poli-apotheek of ziekenhuisapotheek, HiX ondersteunt de verschillende werkprocessen in de apotheek en is hét antwoord op een snel veranderende markt.


  Openbare apotheek

  De openbare apotheek is een cruciaal onderdeel in de zorgketen. De uitdaging van de openbare apotheek is het combineren van hoogwaardige patiëntenzorg met een efficiënte geneesmiddelendistributie. Een modern apotheeksysteem is daarvoor onontbeerlijk. HiX is - door haar moderne en flexibele karakter - hét antwoord op de uitdagingen van de openbare apotheek van vandaag en morgen.

  Poliklinische apotheek

  De poli-apotheek is inmiddels niet meer weg te denken uit het zorglandschap. De gestage opmars van het aantal poli-apotheken en de uitbreiding van het takenpakket van de poli-apotheken vragen om een apotheeksysteem dat aansluit op hun eisen en wensen. HiX is flexibel in te richten en daarom optimaal af te stemmen op te specifieke processen van de poli-apotheek. Het grote voordeel van HiX is natuurlijk de mogelijkheid om de werkzaamheden van de poli-apotheek en het ziekenhuis volledig te integreren.

  Klinische farmacie

  De apotheek is een essentieel onderdeel van het ziekenhuis. Niet alleen voor de geneesmiddelendistributie, maar ook voor medicatiebegeleiding, -bereiding en onderzoek. Belangrijk onderdeel van HiX als ziekenhuisbreed EPD is dan ook de oplossing voor de apotheek, waarmee de klinische apotheek op basis van het closed loop-principe wordt ondersteund in al de facetten van haar dienstverlening. 

  Geïntegreerd werken in de 1e lijn

  Zorgverleners werken steeds meer samen. Soms omdat ze in samen op één locatie werken, maar vaak ook vanuit regionaal verband. Het delen van informatie is daarbij essentieel. HiX biedt de mogelijkheid om geïntegreerd te weken: zorgverleners samen maken gebruik van één database met patiënten, uiteraard na toestemming van de patiënt en met in acht name van alle wet- en regelgeving. Op die manier kunnen huisarts en apotheek samenwerken in één HiX omgeving, maar bijvoorbeeld ook huisarts en ziekenhuis: van losse praktijken tot en met één regionaal dossier. Geen koppeling maar écht geïntegreerd werken: HiX is volledig schaalbaar en in te richten op elke specifieke vorm van samenwerking. 

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van HiX voor uw apotheek? Neem gerust contact op met onze specialisten via communicatie@chipsoft.nl of bel naar 020-49 39 000.

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd