Tientallen developers, consultants, (pre) sales-specialisten, studenten en werkzoekenden maakten gisteravond op het ChipSoft Career Event kennis met de sector Zorg-ICT. Daar leerden zij meer over werken bij ChipSoft en de impact die zij kunnen maken met slimme zorg-ICT.

De avond werd afgetrapt door biohacker, toekomstdenker en keynote spreker Peter Joosten (MSc.). Hij opende het evenement met veel humor en verrassende inzichten, die hij koppelde aan zijn theorie 'Supermens'. Ook nam hij de bezoekers mee in zijn interessante kijk op innovatie binnen de gezondheidszorg.

Bezoekers konden vervolgens bij Genius Bars hun vragen afvuren op vakgenoten die werken bij ChipSoft. Wat is hét kenmerk van elektronisch patiëntendossier (EPD) HiX? Stel, ik word consultant: hoe vaak kom ik dan in een ziekenhuis? Hoe kan ik als .Net-developer bijdragen aan betere zorg? En hoe snel kan een arts de software gebruiken die ik schrijf? Op deze en veel andere vragen kregen zij uitgebreid antwoord, onder het genot van Aziatisch streetfood en verfrissende drankjes.

Presentaties over de techniek achter de gegevensuitwisseling tussen zorginstellingen en de innovatieve datawarehouse-dashboards van EPD HiX brachten inhoudelijke kennis over specifieke onderdelen van het product. Daarna konden deelnemers aanhaken bij de workshop 'overtuigend pitchen' of zich buigen over een business case: effectieve en efficiënte gegevensuitwisseling op Europees niveau.

Tenslotte konden de bezoekers bij de zelfmeetkiosk van HQ Healthcare hun gezondheidsstatus laten toetsen op basis van vitale metingen. Ook konden zij met professionele recruiters aan de slag om hun cv te verbeteren. Zo keerde iedereen na een inspirerende avond met een gevarieerd programma huiswaarts. Met veel nieuwe kennis en wellicht een betekenisvolle baan in de zorg-ICT in het verschiet.

Ons Career Event gemist, maar wil jij jezelf graag ontwikkelen bij een snel groeiende en vernieuwende werkgever? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op met Team Recruitment: werken@chipsoft.nl