Handig, makkelijk en snel waren de sleutelwoorden bij de eerste HiX tips & tricks-sessie op het NOG-congres. Bas Groot en Sabine Bunt namen als HiX-experts van het Innovatieplatform de oogartsen mee in de vele handige en slimme oplossingen die HiX te bieden heeft. Het doel: kennisoverdracht om sneller en makkelijker te leren werken in HiX.

Samen naar betere zorg

Voor het delen van kennis en het verrijken van het oogheelkundig dossier werken oogartsen uit het hele land samen in de gebruikersgroep Oogheelkunde. Deze gebruikersgroep vormt een van de meer dan tachtig gebruikersgroepen die het Innovatieplatform van ChipSoft rijk is. Ook buiten de gebruikersgroep Oogheelkunde is nog een wereld te ontdekken over de mogelijkheden van HiX. Met de sessie HiX tips & tricks op het NOG-congres was er een ideaal podium om de brug tussen de oogartsen en ChipSoft verder te verstevigen.

Gouden tips

De inhoud van de sessie werd mede samengesteld door de voorzitters van de gebruikersgroep Oogheelkunde, Nicole Naus (Erasmus MC) en Annemiek van Vliet (Deventer ziekenhuis). De deelnemers schreven druk mee met alle gouden tips die voorbijkwamen. Deze varieerden van het gebruik van sneltoetsen tot het maken van handige consultsjablonen. Ook de beide voorzitters bleken positief verrast door enkele nieuwe verrijkingen binnen het oogheelkundig dossier. De bezoekers van de sessie lieten na afloop duidelijk blijken dat bijeenkomsten over HiX tips & tricks altijd smaken naar méér. Of, zoals één van hen als tip meegaf: "Ga zo door!"

Meer informatie?  

Ook benieuwd naar tips & tricks in HiX? Neem contact op met innovatieplatform@chipsoft.com