Het Samen naar betere zorg Festival komt er aan! Hét netwerkevenement voor professionals in de zorg opent op donderdag 16 januari haar deuren. Naast presentaties op het hoofdpodium van onderzoeksjournalist en bestsellerauteur Huib Modderkolk, lid raad van bestuur Mirjam van Velthuizen van het UMC Utrecht en wetenschapper Femke Nijboer (Universiteit Twente), passeren in de kleinere zalen alle belangrijke thema’s op het snijvlak van zorg en ICT de revue.

Op het festival wordt u breed geïnformeerd én geïnspireerd over toekomstige ICT-ontwikkelingen voor de huisartsenzorg, revalidatiezorg, thuiszorg, apotheken, GGZ en ziekenhuizen. Kortom, alle zorglijnen komen uitgebreid aan bod in presentaties vanuit alle geledingen binnen de zorg. Hieronder een greep uit de sprekers en de onderwerpen:

“Digitalisering heeft talloze voordelen maar zorgt ook voor nieuwe risico’s. Hoe krijgen we daar grip op?”
Huib Modderkolk - Onderzoeksjournalist, de Volkskrant

“We wedden op het verkeerde paard. De medicalisering van het brein leidt af van de urgentie van preventie van ziekten”
Femke Nijboer - Wetenschapper, Universiteit Twente

“Een zorgorganisatie moet je niet leiden maar ondersteunen en dienen. Vooral en zeker als CEO.”
Jan Flament - CEO, Ziekenhuis Geel (België)

“De zorg in Rotterdam heeft een regionale visie.”
Fimke Wiersma - Programmamanager & Mark Janssen - Raad van Bestuur, Franciscus Gasthuis & Vlietland

“Ziekenhuizen, wat doen jullie met de regionale verantwoordelijkheid voor de zorg die jullie hebben!”
Roland Ekkelenkamp - Directeur huisartsencoöperatie, Medicamus

Meer over de sprekers

Wilt u meer weten over de sprekers en de onderwerpen op het Samen naar betere zorg Festival? Bezoek de event website voor de exacte invulling van het plenaire programma en de subsessies.

HiXperience-terrein

Net als de voorgaande editie kunt u op het festivalterrein diverse stands bezoeken om kennis te maken met de laatste innovaties binnen HiX. Ook kunt u hier van gedachten wisselen met de professionals van ChipSoft die aan deze innovaties werken en genieten van een drankje en een hapje. Meer informatie over het HiXperience-terrein leest u hier.

Bijna vol

Met meer dan 800 aanmeldingen verwachten wij voor de kerstvakantie de laatste plekken te vergeven. Wilt u zeker zijn van uw inschrijving? Meld u hier aan.