Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en ChipSoft gaven op 4 juni met een feestelijke ondertekening het startsein voor hun partnership aangaande Capaciteitsmanagement. Met HiX Capaciteitsmanagement zet het Rode Kruis Ziekenhuis in op het nog efficiënter plannen van de zorg, rekening houdend met beschikbaarheid van personeel, ruimtes en instrumenten. Rode Kruis Ziekenhuis introduceert hiermee als eerste in Nederland één geïntegreerde oplossing die vanuit HiX ondersteuning biedt op het gebied van capaciteitsmanagement.


Het Rode Kruis Ziekenhuis is verheugd over de uitbreiding van de samenwerking met ChipSoft. Jaap van den Heuvel, voorzitter Raad van Bestuur Rode Kruis Ziekenhuis: “Deze samenwerking geeft ons de ruimte om ook de komende jaren nog meer te kunnen innoveren op het gebied van capaciteitsmanagement, met als uiteindelijk doel goede en efficiënte zorg te leveren. Dit partnership voorziet in onze behoefte om integraal vanuit één bron het ziekenhuis te kunnen besturen.”

Hans Mulder, CEO bij ChipSoft, vult hierop aan dat er veel vraag vanuit de markt is om integraal capaciteitsmanagement vanuit HiX te faciliteren en zo de gehele keten op het gebied van capaciteitsmanagement te ondersteunen. "Wij zijn dan ook ontzettend trots op dit partnership en de verdiepende samenwerking met het Rode Kruis Ziekenhuis."

 

Kees Broekman (Rode Kruis Ziekenhuis) en Hans Mulder (ChipSoft) bekrachtigen de samenwerking.