De 4e editie van de Ronde van ChipSoft, die net als vorig jaar aanhaakte bij de Dam tot Dam Fietsclassic, was weer een enorm succes! Dat gold ook voor de Dam tot Damloop en de Damloop by Night. Tijdens het hele Dam tot Damweekend verlegden zorgprofessionals en medewerkers van ChipSoft samen op sportieve wijze hun grenzen.


Na de Damloop by night op zaterdagavond, kwam zondag in alle vroegte het voltallige ChipSoft-wielerpeloton bijeen op de Dam in Amsterdam. Daar konden zij voor het startschot, als profs gekleed in een limited edition ChipSoft-wielershirt, uitgebreid met elkaar kennismaken en netwerken in onze sfeervolle VIP-tent.


VIP-tent

De routes van de Ronde van ChipSoft voerden langs pittoreske plaatjes en uitgestrekte weilanden, waarbij de deelnemers konden kiezen uit een ritafstand van 60, 80 of 105km. Na afloop was de VIP-tent weer het decor van vele gesprekken over fietsen en zorg.


Uniek: door de IJ-tunnel

Een paar honderd meter verderop, bij het Centraal Station, stond een team aan de start van de Dam tot Damloop, het grootste hardloopevenement van Nederland. Zij liepen 10 Engelse Mijl (16km) van Amsterdam naar Zaandam. Net als de fietsers genoten zij van een unieke tocht door de IJ-tunnel. Onderweg werden zij luid aangemoedigd door de duizenden toeschouwers langs de route.


Feedback

Volgend jaar ook meedoen aan de Ronde van ChipSoft? Laat het ons weten via een mail naar: communicatie@chipsoft.nl.