https://chipsoft.nl/nieuws/335/Blog-Open-en-robuuste-ICT-is-cruciaal-voor-de-HAPBlog: "Open en robuuste ICT is cruciaal voor de HAP"Huisartsenpost West-Friesland, onderdeel van de Zorgkoepel West-Friesland, is als eerste huisartsenpost (HAP) overgestapt op HiX. Stefan Koomen, econoom en bestuurder van Zorgkoepel West-Friesland, legt in zijn blog uit waarom de huisartsenpost - en de zorg in de regio - erop vooruitgaat door één geïntegreerd platform.Huisartsenpost West-Friesland, onderdeel van de Zorgkoepel West-Friesland, is als eerste huisartsenpost (HAP) overgestapt op HiX. Stefan Koomen, econoom en bestuurder van Zorgkoepel West-Friesland, legt in zijn blog uit waarom de huisartsenpost - en de zorg in de regio - erop vooruitgaat door één geïntegreerd platform.2019-05-22T07:00:00Z

 

 

https://chipsoft.nl/nieuws/334/Expertisecentrum-Kempenhaeghe-succesvol-over-op-HiX
Kempenhaeghe succesvol over op HiX
Kempenhaeghe, expertisecentrum voor epileptologie, slaapgeneeskunde en neurocognitie, gebruikt voortaan HiX voor de integrale ondersteuning van zowel haar activiteiten in de gespecialiseerde ziekenhuiszorg als voor haar zorgverlening vanuit de WLZ. Door dit geïntegreerde Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) worden alle zorgprofessionals en overige medewerkers optimaal ondersteund tijdens hun werkproces.
2019-05-19T22:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/332/Blog-HiX-app-is-aanrader-voor-iedere-specialist
Blog: “HiX-app is aanrader voor iedere specialist”
Transplantatiechirurg David Lam is werkzaam in het Leids Universitair Medisch Centrum en early adaptor van de app HiX-mobile voor specialisten. In zijn blog legt hij uit waarom hij zo'n fan is van deze app. "Gerichte informatie, op pocketformaat beschikbaar!"
2019-05-13T22:00:00Z
0
Blog
https://chipsoft.nl/nieuws/330/Alle-52-focusklinieken-van-Bergman-Clinics-over-op-HiX
Alle 52 focusklinieken van Bergman Clinics over op HiX
In navolging op de fusie met NL Healthcare Clinics in januari van dit jaar, zijn nu alle focusklinieken van Bergman Clinics aangesloten op HiX. Hierdoor beschikken zij over één geïntegreerd Elektronisch Patiënten dossier (EPD) waarmee de zorgverleners met elkaar kunnen samenwerken om optimale zorg te leveren aan de cliënt. Ook biedt het EPD verregaande ondersteuning voor samenwerking met andere zorgaanbieders.
2019-05-08T22:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/328/Veelbelovende-meetup-over-Artificial-Intelligence
“Veelbelovende meetup over Artificial Intelligence”
Wat zijn de kansen en uitdagingen van het toepassen van Artificial Intelligence (AI) in de zorg? Op maandag 6 mei hosten wij samen met MedicX.AI de meetup ‘Medical Data and AI in practice’. Namens ChipSoft neemt Marc Somberg de bezoekers mee in de wereld van AI.
2019-04-28T22:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/327/Hier-kun-je-landelijk-impact-maken-voor-de-patient
“Hier kun je landelijk impact maken voor de patiënt”
Juul Knoben en Puck van Boekel uit Team Capaciteitsmanagement maakten vorige week tijdens de Dutch Hacking Health deel uit van het winnende team in de categorie ‘Beste Data Diven’-oplossing. In een kort vraaggesprek blikken zij terug op de hackathon en delen zij hun passie voor capaciteitsmanagement en werken bij ChipSoft.
2019-04-17T22:00:00Z
0
Case
https://chipsoft.nl/nieuws/326/Zorg-is-grote-winnaar-bij-Dutch-Hacking-Health
Zorg is grote winnaar bij Dutch Hacking Health
De Dutch Hacking Health in Utrecht bleek afgelopen weekend een bruisende broedplaats voor innovatieve ideeën om de zorg nóg patiëntgerichter te ondersteunen met ICT. Collega’s Puck van Boekel en Juul Knoben wonnen bovendien de prijs voor Beste Data Driven-oplossing 2019.
2019-04-14T22:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/325/Klant-aan-het-woord-Een-uitkomst-voor-de-apotheek-van-het-ziekenhuis
Klant aan het woord: “Een uitkomst |voor de apotheek van het ziekenhuis”
Bas Bossenga is poli-apotheker in het Diakonessenhuis in Utrecht. November 2018 stapte de poli-apotheek over op HiX. Vanachter zijn bureau in de poli-apotheek vertelt hij over zijn ervaringen rondom de implementatie en de eerste maanden ná livegang.
2019-04-10T22:00:00Z
0
Case
https://chipsoft.nl/nieuws/324/Klant-aan-het-woord-Met-DigiD-machtigen-helpen-we-ouders-enorm
Klant aan het woord: “Met DigiD machtigen |helpen we ouders enorm”
De digitalisering van patiëntendossiers neemt een vlucht; steeds meer zorginstellingen geven patiënten online toegang tot hun gegevens. Echter, kinderen blijven daarin achter. Tot grote frustratie van de ouders. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis start daarom als eerste zorginstelling in Nederland met een pilot DigiD Machtigen.
2019-04-08T22:00:00Z
0
Case
https://chipsoft.nl/nieuws/323/Psychiatrie-snakt-naar-structuur-en-eenduidigheid-in-zorg-ICT
​​​“Psychiatrie snakt naar structuur en eenduidigheid in zorg-ICT”
Deze week is het de Week van de Psychiatrie en volgende week staan we met een stand op het voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NvvP). Mooi moment om John Jansen (teamleider GGZ) te vragen naar de vraagstukken en verbetermogelijkheden binnen deze snel veranderende sector.
2019-03-27T23:00:00Z
0
Nieuws

 Tweets

ChipSoft op social media

 Facebook widget

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd