https://chipsoft.nl/nieuws/314/Tergooi-bij-patient-in-de-huiskamer-door-videoconsultTergooi bij patiënt in de huiskamer door videoconsultWaarom laten we een patiënt nog naar het ziekenhuis komen voor een herhaalconsult als we hem of haar die reisbelasting kunnen besparen én zelf efficiënter kunnen werken? Ziekenhuis Tergooi stelde zichzelf die vraag en startte vervolgens een pilot met videoconsults.Waarom laten we een patiënt nog naar het ziekenhuis komen voor een herhaalconsult als we hem of haar die reisbelasting kunnen besparen én zelf efficiënter kunnen werken? Ziekenhuis Tergooi stelde zichzelf die vraag en startte vervolgens een pilot met videoconsults.2019-02-13T23:00:00Z

 

 

https://chipsoft.nl/nieuws/313/Radiotherapiegroep-verbetert-informatievoorziening-met-HiX
Radiotherapiegroep verbetert |informatievoorziening met HiX
Radiotherapiegroep heeft met HiX van softwareleverancier ChipSoft voor een nieuw EPD gekozen. Hiermee krijgen de medewerkers op alle locaties één geïntegreerd EPD dat hen optimaal ondersteunt tijdens al hun werkprocessen. Ook wil Radiotherapiegroep met het zorgportaal van HiX een extra impuls geven aan de patiëntenparticipatie.
2019-02-06T23:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/312/ChipSoft-aanwezig-op-HIMSS19-in-Orlando
ChipSoft aanwezig op de HIMSS in Orlando
Volgende week staan we op het grootste zorg-ICT event ter wereld: de HIMSS in Orlando. Hier nemen wij onze zorgpartners mee in de actuele ontwikkelingen op het gebied van Zorg & ICT, zoals platformdenken in de zorg, capaciteitsmanagement, datamanagement en procesoptimalisatie. Technologische innovaties spelen daarbij een essentiële rol.
2019-02-04T23:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/311/Blog-Verrijken-van-zorg-en-wetenschap
Blog: Verrijken van zorg en wetenschap
Blog Hugo van Mens: "Wetenschap en zorg-ICT hebben elkaar veel te bieden. Daar ben ik van overtuigd. Daarom breng ik die werelden graag bij elkaar door tegelijkertijd te promoveren én te werken bij ChipSoft."
2019-01-30T23:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/310/Eerste-huisartsenpost-in-Nederland-over-op-HiX
Eerste huisartsenpost in Nederland over op HiX
Huisartsenpost West-Friesland, onderdeel van de Zorgkoepel West-Friesland, is als eerste huisartsenpost (HAP) overgestapt op HiX. De huisartsenpost werkt nu met Ketenzorg West-Friesland samen in één EPD, dat de zorg aan chronische patiënten ondersteunt die de huisarts biedt in de regio.
2019-01-22T23:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/309/ChipSoft-op-innovatiemarkt-Albert-Schweitzer-ziekenhuis
ChipSoft op innovatiemarkt Albert Schweitzer ziekenhuis
Deze week is het e-healthweek. Aanleiding voor Albert Schweitzer ziekenhuis om op een Innovatiemarkt de laatste ontwikkelingen rondom patiëntparticipatie en online interactie te delen met patiënten en zorgverleners. Wij laten samen met het ziekenhuis zien welke kansen eHealth biedt.
2019-01-20T23:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/307/Samen-naar-betere-zorg-Festival-bron-van-inspiratie
Samen naar betere zorg Festival: bron van inspiratie
Het Samen naar betere zorg Festival stond gisteren bol van inspiratie, inhoudelijke parallelsessies en ontmoetingen. Honderden professionals op het snijvlak van zorg en ICT zochten elkaar op om te netwerken en inzichten uit te wisselen over HiX, de zorg-ICT van nu en van de toekomst.
2019-01-17T23:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/306/ChipSoft-Reinier-de-Graaf-en-PGO-s-boeken-samen-MedMij-succes
ChipSoft, Reinier de Graaf en PGO's |boeken samen MedMij-succes
EPD-leverancier ChipSoft en de Reinier Haga Groep hebben vrijdag 11 januari in een praktijktest van het landelijke testprogramma PROVES aangetoond dat het gegevens ontsluiten van een ziekenhuis naar een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) werkt zoals MedMij het heeft beschreven. Dit is een belangrijke stap op weg naar landelijke gegevensuitwisseling op de MedMij-manier.
2019-01-14T23:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/305/Apps-portalen-en-chatbot-geven-e-healthweek-kleur
Apps, portalen en chatbot geven e-healthweek kleur
Van maandag 21 januari tot en met zaterdag 26 januari is het e-healthweek. Deze week besteden we samen met zorginstellingen extra aandacht aan de online mogelijkheden voor patiënten en zorgverleners.
2019-01-09T23:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/300/Rijnstate-succesvol-over-op-HiX
Rijnstate succesvol over op HiX
​Met een symbolische druk op de knop is Rijnstate vrijdag 14 december succesvol overgestapt naar HiX. Hiermee is het ziekenhuis klaar voor de toekomst. Zorgverleners kunnen nu slimmer en efficiënter samenwerken.
2018-12-14T13:00:00Z
0
Nieuws

 Tweets

ChipSoft op social media

 Facebook widget

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd