https://chipsoft.nl/nieuws/254/Noordwest-Ziekenhuisgroep-slaat-digitaliseringsslag-met-HiXNoordwest Ziekenhuisgroep slaat digitaliseringsslag met HiXNoordwest Ziekenhuisgroep is vrijdag 22 juni overgestapt op HiX. Hierdoor hebben artsen, verpleegkundigen, ondersteunend personeel en de poli-apotheken van het ziekenhuis digitaal toegang tot alle relevante informatie over hun patiënt en intelligente registratiemogelijkheden. Een greep uit de noviteiten:Noordwest Ziekenhuisgroep is vrijdag 22 juni overgestapt op HiX. Hierdoor hebben artsen, verpleegkundigen, ondersteunend personeel en de poli-apotheken van het ziekenhuis digitaal toegang tot alle relevante informatie over hun patiënt en intelligente registratiemogelijkheden. Een greep uit de noviteiten:2018-06-22T13:00:00Z

 

 

https://chipsoft.nl/nieuws/252/Franciscus-Gasthuis-Vlietland-succesvol-door-VIPP-audit-A1
Franciscus Gasthuis & Vlietland succesvol door VIPP-audit A1
Het Franciscus Gasthuis & Vlietland is het eerste ziekenhuis met standaard content in HiX dat succesvol de VIPP-audit heeft doorlopen. “We hebben een groene vink voor A1”, juichen projectleiders Christianne Kerkhofs en Gerrinde Bregman. De audit van B1 zal op 9 juli plaatsvinden.
2018-06-20T22:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/253/Ronde-van-ChipSoft-is-ideaal-netwerkevenement
“Ronde van ChipSoft is ideaal netwerkevenement”
Over vier maanden is Noord-Holland het decor van ons grootste sportieve netwerkevenement van het jaar, de Ronde van ChipSoft. Onze accountmanagers Ivo Bon, Tom van Duin, Michiel Middelbeek en Mindert van der Heide hebben hun fietsen inmiddels uit de schuur gehaald en blikken vooruit.
2018-06-19T22:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/251/ZOL-volledig-uitgerust-met-ultramodern-EPD
ZOL volledig uitgerust met ultramodern EPD
​Het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) rolde vrijdag 1 juni haar nieuwe elektronisch patiëntendossier (EPD) uit over het hele ziekenhuis. “Met de ziekenhuisbrede omschakeling naar HiX - het EPD van leverancier Chipsoft - worden alle patiëntengegevens voortaan in één softwaretoepassing bewaard. Hierdoor wordt de patiënt- en medicatieveiligheid binnen het ZOL naar een nog hoger niveau getild”, aldus algemeen directeur Erwin Bormans.
2018-06-05T22:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/250/Ziekenhuis-Rivierenland-kiest-voor-EPD-HiX
Ziekenhuis Rivierenland kiest voor EPD HiX
Ziekenhuis Rivierenland heeft gekozen voor het Elektronisch Patienten Dossier HiX ter vervanging van al haar deelsystemen. Met de overstap naar HiX verzekert Rivierenland zich van een toekomstbestendige ICT-oplossing voor artsen, verpleegkundigen, ondersteunend personeel en patiënten.
2018-05-31T22:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/249/Gebruikersdag-Zorgportaal-Ideaal-om-van-elkaar-te-leren
Gebruikersdag Zorgportaal: “Van elkaar leren”
In het futuristische Mediaplaza in Utrecht kwamen gisteren op de Gebruikersdag Zorgportaal 160 ICT-professionals van tientallen zorginstellingen bijeen om kennis met elkaar te delen over hun gezamenlijke uitdagingen en te sparren over de optimale invulling van online patiëntenzorg.
2018-05-29T22:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/248/VIPP-Fryslan-Samen-sterker
VIPP Fryslân: “Samen sterker!”
“VIPP gaat iedereen aan”, zegt Janneke Hofstede, projectleider VIPP in Tjongerschans. “Daarom steken we met andere zorgaanbieders in de regio de koppen bij elkaar. Samen staan we sterker.”
2018-05-22T22:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/246/Erasmus-MC-beleeft-primeur-met-zelfservicekiosk-voor-opname
Primeur met zelfservicekiosk voor opname
Het Erasmus MC neemt met de verhuizing naar de nieuwbouw 70 nieuwe zelfservicekiosken in gebruik. Hiermee kunnen patiënten zich aanmelden voor hun afspraak op de polikliniek, de dagbehandeling én voor klinische opnames. Hiermee is het Erasmus MC het allereerste ziekenhuis dat de zelfservicekiosken inzet voor de logistiek rondom opnames.
2018-05-13T22:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/245/In-de-markt-GGZ-NHN-omarmt-digitale-innovaties
In de markt: GGZ NHN omarmt digitale innovaties
HiX is waar zorg is. Daarom steken wij ook komend jaar weer veel effort in de optimale ICT-ondersteuning van GGZ-organisaties. In een serie interviews vragen wij prominente personen in de GGZ naar hun laatste innovaties, visie en wensen voor de toekomst. In deze eerste editie: Marijke van Putten van GGZ NHN.
2018-05-06T22:00:00Z
0
Blog
https://chipsoft.nl/nieuws/244/Blog-Waarom-opleiden-zo-belangrijk-is
Blog: Waarom opleiden zo belangrijk is
De mogelijkheden van zorg-ICT nemen hand over hand toe. Wat vandaag modern en gangbaar is, kan morgen alweer gedateerd zijn. Daarom is het voor zorgprofessionals essentieel om voortdurend op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden, tips and tricks rondom het EPD en bieden we bij ChipSoft een breed palet aan trainingen.
2018-05-02T22:00:00Z
0
Blog

 Tweets

ChipSoft op social media

 Facebook widget

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd