https://chipsoft.nl/nieuws/268/Zorgportaal-ondersteunt-UZI-authenticatie-via-Zorg-IDZorgportaal ondersteunt UZI-authenticatie | via Zorg-IDZorgprofessionals die de UZI-pas gebruiken om in te loggen op een online zorgportaal van HiX, kunnen zich vanaf nu authentiseren via ZORG-ID. Na succesvolle pilots met Ketenzorg West-Friesland en het BovenIJ ziekenhuis is deze nieuwe authenticatiemethode volledig geïntegreerd in het zorgportaal en voor iedere zorgaanbieder beschikbaar.Zorgprofessionals die de UZI-pas gebruiken om in te loggen op een online zorgportaal van HiX, kunnen zich vanaf nu authentiseren via ZORG-ID. Na succesvolle pilots met Ketenzorg West-Friesland en het BovenIJ ziekenhuis is deze nieuwe authenticatiemethode volledig geïntegreerd in het zorgportaal en voor iedere zorgaanbieder beschikbaar.2018-08-07T22:00:00Z

 

 

https://chipsoft.nl/nieuws/266/Blog-Apothekers-we-moeten-met-de-tijd-mee
Blog: Apothekers, we moeten met de tijd mee!
Sheila Belliot e/v May is beherend openbaar apotheker in Nij Apotheek. In haar blog gaat zij in op de uitdagingen van apothekers. "Als we onze rol in de zorg niet veranderen, zal het vak apotheker in 2025 niet meer bestaan. De wereld om ons heen verandert snel, dus we moeten veranderen, voordat het te laat is."
2018-07-30T22:00:00Z
0
Blog
https://chipsoft.nl/nieuws/265/Blog-Bijdragen-tot-verrijking-van-HiX
Blog: Bijdragen tot verrijking van HiX
Dr. Michiel Thomeer is pneumoloog in Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL), waar HiX sinds 1 juni ziekenhuisbreed live is na een gefaseerde implementatie. In deze blog laat hij zijn licht schijnen over werken met HiX, standaard content en gebruikersgroepen.
2018-07-26T22:00:00Z
0
Blog
https://chipsoft.nl/nieuws/264/Blog-Iedere-keer-die-kick-najagen
Blog: Iedere keer die kick najagen
Dagelijks werken meer dan zevenhonderd ‘Chippies’ bij ChipSoft aan de verbetering van Nederlandse en Belgische zorg-ICT. Wij laten hen graag aan het woord over hun werkzaamheden en uitdagingen. Deze keer: Koos van Marle, interaction designer op de afdeling Research & Development.
2018-07-22T22:00:00Z
0
Blog
https://chipsoft.nl/nieuws/259/Blog-Value-Based-Healthcare-vraagt-om-teamspirit
Blog: Value Based Healthcare vraagt om teamspirit
De optelsom van beste spelers maakt nog niet per definitie het beste team. Het is een gevleugelde uitspraak uit de sport die ook in de zorg van toepassing is. Om optimale Value Based Healthcare te bereiken, moeten alle zorgparticipanten zich meer als team ontwikkelen. Hoe goed ze individueel ook zijn.
2018-07-18T22:00:00Z
0
Blog
https://chipsoft.nl/nieuws/263/Kempenhaeghe-eerste-zorginstelling-met-HiX-voor-het-laboratorium
Kempenhaeghe eerste zorginstelling met HiX voor het laboratorium
Kempenhaeghe, expertisecentrum voor epileptologie, slaapgeneeskunde en neurocognitie, neemt als allereerste zorgorganisatie HiX voor het laboratorium in gebruik. Met deze volledige geïntegreerde oplossing binnen het EPD ondervinden laboranten en assistenten optimale ondersteuning tijdens hun werkproces.
2018-07-10T22:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/257/Blog-Transmurale-samenwerking-wordt-nieuwe-norm
Blog: Transmurale samenwerking wordt nieuwe norm
De eerste drie ziekenhuizen wisselen medische gegevens met elkaar uit via Zorgplatform. Deze vorm van transmurale samenwerking wordt de nieuwe norm. Reinier de Graaf, Haga Ziekenhuis en Langeland Ziekenhuis halen patiëntgegevens on demand bij elkaar op: laboratoriumuitslagen, medicatie, diagnoses, operatieve verrichtingen en allergieën. Als functioneel analist en technisch consultant is het ontzettend uitdagend om aan dit soort projecten te werken.
2018-07-09T22:00:00Z
0
Blog
https://chipsoft.nl/nieuws/262/Deelname-praktijkproef-MedMij
Deelname praktijkproef MedMij
Samen met de Reinier Haga Groep doen wij mee aan het landelijke testprogramma PROVES. Daarin wordt beproefd hoe persoonlijke, medische gegevens die nu nog in ziekenhuissystemen geregistreerd staan, straks veilig en betrouwbaar volgens de MedMij-spelregels bij de patiënt in zijn persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) komen.
2018-07-09T22:00:00Z
0
Nieuws
https://chipsoft.nl/nieuws/261/Klant-aan-het-woord-Meer-stabiliteit-en-ontwikkeling-door-standaard-content
Klant aan het woord: “Meer stabiliteit en ontwikkeling | door standaard content"
Het onlangs gefuseerde Westfriesgasthuis en Waterland Ziekenhuis stappen in oktober 2019 over op de standaard content van HiX. "Voor beide locaties van het fusieziekenhuis een enorme verandering, maar het biedt straks meer stabiliteit en ontwikkeling", aldus KNO-arts en CMIO Marein van der Torn en Nic Kaldenbach, manager ICT.
2018-07-06T11:00:00Z
0
Case
https://chipsoft.nl/nieuws/258/Klant-aan-het-woord-Jarenlang-plezier-gehad-van-Remedies
Klant aan het woord: “Jarenlang plezier gehad van Remedies”
Het allereerste administratieprogramma van ChipSoft – Het allereerste administratieprogramma van ChipSoft – Remedies, uitgebracht in 1986 – is onlangs ‘met pensioen’ gegaan. Frithjof Kroon, jarenlang kaakchirurg in het Ruwaard van Putten ziekenhuis en later in Spijkenisse Medisch Centrum, trok als laatste eindgebruiker de stekker uit het systeem. “Een einde van een mooi tijdperk.”
2018-07-03T22:00:00Z
0
Case

 Tweets

ChipSoft op social media

 Facebook widget

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd