Inhoudseditor

 

 

Dag van de Eerstelijn Egmond aan Zee16-1-2019 19:40:002019-01-16T11:00:00ZHotel Zuiderduin - Zeeweg 52, Egmond aan Zee

Om continu op de hoogte te blijven van wat er speelt in onze branche, zijn wij regelmatig aanwezig op beurzen en congressen. Daar gaan wij graag in gesprek met alle professionals in de zorg en praten wij hen direct bij over de nieuwste innovaties in HiX.

Op woensdag 16 januari zijn wij aanwezig bij de Dag van de Eerstelijn in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.  Tijdens deze dag staan wij met een stand op de informatiemarkt, waar wij u alles kunnen vertellen en laten zien over onze totaaloplossing HiX in de eerstelijnszorg.

HiX is namelijk waar de zorg is. En die zorg begint meestal met een bezoek aan de huisarts. Vandaar dat HiX optimale ICT-ondersteuning biedt aan huisartsenpraktijken, huisartsenposten en ketenzorg. Daarbij faciliteert het de samenwerking met de zorgverleners rondom de patiënt door gegevensuitwisseling met onder andere apotheken, ziekenhuizen, revalidatiecentra en de GGZ. Hierdoor biedt HiX een regionale functie.

Demo-afspraak
Interesse in een afspraak of demo? Mail uw verzoek naar communicatie@chipsoft.nl en wij nemen contact met u op om alles af te stemmen op uw wensen.

Meer weten?
Lees hier meer over het congres.

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd