Banner

 

 

Samen naar betere zorg FestivalSamen naar betere zorg Festival2019-01-17T09:00:00Z17-1-2019 15:00:00Rijtuigenloods, Amersfoorthttps://chipsoft.nl/evenementen/57https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo%20SNBZ-3Artboard%201%402x.png, https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo%20SNBZ-3Artboard%201%402x.pnghttps://samennaarbeterezorgfestival.chipsoftevents.nl/, https://samennaarbeterezorgfestival.chipsoftevents.nl/

Hét netwerkevent voor zorgpartners van ChipSoft
Op donderdag 17 januari 2019 vindt het allereerste Samen Naar Betere Zorg Festival plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een uniek evenement waar al onze zorgpartners en waardevolle relaties in de Zorg & ICT-sector samen komen om het nieuwe jaar in te luiden.

Zorg dat je erbij bent! 
Dit is dé perfecte gelegenheid om te netwerken, successen te vieren en inspiratie op te doen ten aanzien van toekomstige ontwikkelingen in de zorg en in relatie tot onze gemeenschappelijke deler: HiX. We zijn ervan overtuigd dat we alleen samen met onze relaties een volgende stap kunnen zetten, zodat zorgprofessionals ook in de toekomst de beste zorg kunnen waarborgen.

Meer weten? Ga naar: https://samennaarbeterezorgfestival.chipsoftevents.nl/

Openingsmanifestatie e-HealthweekOpeningsmanifestatie e-Healthweek2019-01-21T08:00:00Z21-1-2019 16:30:00Louwman Museum - Leidsestraatweg 57, Den Haaghttps://chipsoft.nl/evenementen/73https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/eHealthweek.jpghttps://www.icthealth.nl/icthealth-evenementen/openingsmanifestatie-e-healthweek-2019/, https://www.icthealth.nl/icthealth-evenementen/openingsmanifestatie-e-healthweek-2019/
Om continu op de hoogte te blijven van wat er speelt in onze branche, zijn wij regelmatig aanwezig op beurzen en congressen. Daar gaan wij graag in gesprek met alle professionals in de zorg en praten wij hen direct bij over de nieuwste innovaties in HiX.

Op maandag 21 januari zijn wij aanwezig bij de openingsmanifestatie van de e-Healthweek in het Louwman museum in Den Haag. Tijdens dit congres staan wij met een stand op de beursvloer, waar wij u alles kunnen vertellen en laten zien over onze totaaloplossing HiX. Hiermee ondersteunen we de samenwerking tussen alle betrokkenen disciplines met één geïntegreerd dossier. 

Demo-afspraak
Interesse in een afspraak of demo? Mail uw verzoek naar communicatie@chipsoft.nl en wij nemen contact met u op om alles af te stemmen op uw wensen.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nlLees hier meer informatie over het congres of als u zich wil aanmelden.
Gebruikersdag ZorgportaalGebruikersdag Zorgportaal2019-05-28T07:30:00Z28-5-2019 15:00:00Volgthttps://chipsoft.nl/evenementen/32https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo-ChipSoft-wit.png, https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo-ChipSoft-wit.png

​De Gebruikersdag Zorgportaal staat in het teken van onderlinge samenwerkingen, technologische ontwikkelingen (in HiX) en veranderingen in de zorgmarkt. Samen met de voorzitter van de gebruikersgroep bieden wij een interessant en uitgebreid programma waarna u als zorgprofessional weer helemaal up-to-date bent. 

Met gebruikersgroepen faciliteren we samen met zorgorganisaties een platform, waarop instellingen samen met collega-ziekenhuizen per deelgebied hun ideeën en expertise kunnen uitwisselen. Met elkaar en met ons. Zo verbeteren we samen HiX én de zorg.

Voor meer informatie over de Gebruikersgroep Zorgportaal kunt u contact opnemen met de voorzitter: Wybren de Graaf (w.dgraaf@antonius-sneek.nl).

HiX (content) GebruikersgroepenHiX (content) Gebruikersgroepen2091-02-21T23:00:00Z21-2-2091 23:00:00Diverse locatieshttps://chipsoft.nl/evenementen/46https://assets.chipsoft.com/Events/Toolkit/Beeldbank/Beeldmerk%20HiX%20RGB%20PNG.png

Met (content) gebruikersgroepen faciliteren we samen met zorgorganisaties een platform, waarop instellingen samen met collega-ziekenhuizen per specialisme of onderwerp hun ideeën en expertise kunnen uitwisselen. Met elkaar en met ons. Zo verbeteren we samen HiX én de zorg. Als u lid bent van een (content) gebruikersgroep wordt u per e-mail op de hoogte gehouden over bijeenkomsten die georganiseerd worden en ontvangt u tijdig een uitnodiging met inschrijfmogelijkheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CS-Gebruikersgroepen@chipsoft.nl."


Meer informatie over Gebruikersgroepen.

Meer informatie over Content Gebruikersgroepen.


 Twitter

ChipSoft op social media

 Facebook

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd