Banner

 

 

Financieel Seminar Financieel Seminar 2019-11-14T11:00:00Z14-11-2019 17:00:00Theater Flint, Amersfoorthttps://chipsoft.nl/evenementen/88https://financieelseminar.chipsoftevents.nl/, https://financieelseminar.chipsoftevents.nl/

Het jaarlijkse Financieel Seminar vindt op donderdag 14 november 2019 plaats. We brengen je tijdens deze dag weer op de hoogte van de nieuwe wet- en regelgeving. Wat betekent dit voor het registreren en declaren van medische behandelingen? En hoe speelt HiX hier op in?  

Aanmelden?
Aanmelden kan alleen op persoonlijke uitnodiging. Wil jij deze dag graag bijwonen? Laat het ons weten via: communicatie@chipsoft.nl.
Voor meer informatie klik hier


NHG congresNHG congres2019-11-15T08:00:00Z15-11-2019 18:00:00MECC - Forum 100, Maastrichthttps://chipsoft.nl/evenementen/82https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/header%20NHG.png, https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/header%20NHG.pnghttps://www.nhgcongres.nl/, https://www.nhgcongres.nl/
Om continu op de hoogte te blijven van wat er speelt in onze branche, zijn wij regelmatig aanwezig op beurzen en congressen. Daar gaan wij graag in gesprek met alle professionals in de zorg en praten wij hen direct bij over de nieuwste innovaties in HiX.

Op vrijdag 15 november zijn wij aanwezig bij het NHG congres in het MECC Maastricht. Tijdens dit congres staan wij met een stand op de beursvloer, waar wij u alles kunnen vertellen en laten zien over onze totaaloplossing HiX in de eerstelijnszorg.

HiX is namelijk waar de zorg is. En die zorg begint meestal met een bezoek aan de huisarts. Vandaar dat HiX optimale ICT-ondersteuning biedt aan huisartsenpraktijken, huisartsenposten en ketenzorg. Daarbij faciliteert het de samenwerking met de zorgverleners rondom de patiënt door gegevensuitwisseling met onder andere apotheken, ziekenhuizen, revalidatiecentra en de GGZ. Hierdoor biedt HiX een regionale functie.

Demo-afspraak
Interesse in een afspraak of demo? Mail uw verzoek naar communicatie@chipsoft.nl en wij nemen contact met u op om alles af te stemmen op uw wensen.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nlLees hier meer informatie over het congres.
Inspiratiesessie VTGMInspiratiesessie VTGM2019-11-20T08:30:00Z20-11-2019 12:00:00Diakonessenhuis Utrechthttps://chipsoft.nl/evenementen/87https://inspiratiesessie-vtgm.chipsoftevents.nl/page/642795, Inspiratiesessie VTGM

Diakonessenhuis Utrecht stelt op woensdag 20 november 2019 haar locatie beschikbaar voor een eerste inspiratiesessie rondom VTGM. Bijzonder is dat zij VTGM ook geïmplementeerd hebben op de verpleegafdeling. Zij delen de successen, tegenslagen en laten het proces zien. ChipSoft geeft aanvullend een update rondom VTGM, waarna u in de gelegenheid bent om vragen te stellen aan diverse betrokkenen tijdens de speeddate-sessies.​

De Inspiratiesessie VTGM is een bijeenkomst voor leden van de gebruikersgroep Medicatie & Apotheek en overige genodigden. Heeft u vragen over uw deelname of wilt u een introducé meenemen? Stuur dan een e-mail naar: communicatie@chipsoft.nl.

Netwerkbijeenkomst GGZNetwerkbijeenkomst GGZ2019-11-28T15:00:00Z28-11-2019 19:00:00Crystal Tower Amsterdamhttps://chipsoft.nl/evenementen/89

​Op de hoogte blijven van de veranderingen door de transitie van de Bopz naar de WvGGZ? En bent u benieuwd wat er voor u verandert als zorgverlener? Op donderdagmiddag 28 november 2019 hosten wij een netwerkbijeenkomst, speciaal voor psychiaters, geneesheer-directeuren en zorgleverleners die direct te maken hebben met de Wet verplichte GGZ die 1 januari 2020 ingaat.

Tijdens deze middag vertellen wij u graag alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de wet en regelgeving voor verplichte zorg; de Wet verplichte GGZ en Wet Zorg en Dwang. De focus ligt op de verweving van de WvGGZ binnen HiX (het EPD van ChipSoft) en ziet u hoe HiX het nieuwe proces rond de WvGGZ ondersteunt. Wij maken kleine uitstapjes naar de Wzd en praten wij u bij over de laatste digitale ontwikkelingen ter ondersteuning van patiëntregie. Denk hierbij onder meer aan gegevensuitwisseling en beeldbellen.

Wilt u meer informatie en/of zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar communicatie@chipsoft.nl

Nursing ExperienceNursing Experience2019-12-06T08:00:00Z7-12-2019 16:15:00Bennekomseweg 24, Edehttps://chipsoft.nl/evenementen/84https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/header%20nursing%20experience.png, https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/header%20nursing%20experience.pnghttps://www.nursing.nl/congressen/nursingexperience2019/, https://www.nursing.nl/congressen/nursingexperience2019/
Om continu op de hoogte te blijven van wat er speelt in onze branche, zijn wij regelmatig aanwezig op beurzen en congressen. Daar gaan wij graag in gesprek met alle professionals in de zorg en praten wij hen direct bij over de nieuwste innovaties in HiX.

Op 6 en 7 december 2019 zijn wij aanwezig op het Nursing Experience in de ReeHorst te Ede. Tijdens dit congres staan wij met een stand op de beursvloer, waar wij u alles kunnen vertellen en laten zien over onze App voor Verpleegkundigen. 

Demo-afspraak
Interesse in een afspraak of demo? Mail uw verzoek naar communicatie@chipsoft.nl en wij nemen contact met u op om alles af te stemmen op uw wensen.

Inschrijven
U kunt zich via deze link aanmelden voor het Nursing Experience congres.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl
Samen naar betere zorg FestivalSamen naar betere zorg Festival2020-01-16T08:30:00Z16-1-2020 15:00:00Fokker Terminal - Binckhorstlaan 249, Den Haaghttps://chipsoft.nl/evenementen/85https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/SNBZF%20logo%20website.jpghttps://samennaarbeterezorgfestival.chipsoftevents.nl/, https://samennaarbeterezorgfestival.chipsoftevents.nl/

Kom naar hét netwerkevent voor zorgpartners van ChipSoft

Op donderdag 16 januari 2020 vindt voor de tweede keer het Samen naar betere zorg Festival plaats. Het enige evenement binnen de sector Zorg-ICT waar relaties van ChipSoft zich samen laten inspireren op gebied van zorg en ICT, de nieuwste ontwikkelingen in HiX zien én ervaren, uitgebreid kunnen netwerken en met elkaar het nieuwe jaar inluiden. 

Beleef het zelf!

Het festival biedt al onze waardevolle relaties in de Zorg-ICT, van arts tot raad van bestuur en van apotheker tot applicatiebeheerder, een programma op maat. Naast een plenair deel met inspirerende sprekers, zijn er diverse subsessies met interessante sprekers vanuit verschillende zorgmarkten. Ook kunt u zich op het HiXperience-festivalterrein uitgebreid laten bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in HiX en kennis uitwisselen met uw vakgenoten.

Terugblik 2019

Benieuwd naar de vorige editie? Bekijk de aftermovie en foto's van het Samen naar betere zorg Festival 2019. 

Meld u hier gratis aan.

Gebruikersdag ZorgportaalGebruikersdag Zorgportaal2020-05-26T07:30:00Z26-5-2020 15:00:00Volgthttps://chipsoft.nl/evenementen/32https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo-ChipSoft-wit.png, https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo-ChipSoft-wit.png

​De Gebruikersdag Zorgportaal staat in het teken van onderlinge samenwerkingen, technologische ontwikkelingen (in HiX) en veranderingen in de zorgmarkt. Samen met de voorzitter van de gebruikersgroep bieden wij een interessant en uitgebreid programma waarna u als zorgprofessional weer helemaal up-to-date bent. 

Met gebruikersgroepen faciliteren we samen met zorgorganisaties een platform, waarop instellingen samen met collega-ziekenhuizen per deelgebied hun ideeën en expertise kunnen uitwisselen. Met elkaar en met ons. Zo verbeteren we samen HiX én de zorg.

Voor meer informatie over de Gebruikersgroep Zorgportaal kunt u contact opnemen met de voorzitter: Wybren de Graaf. U ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor deze bijeenkomst wanneer u lid bent van de gebruikersgroep Zorgportaal.

HiX (content) GebruikersgroepenHiX (content) Gebruikersgroepen2091-02-21T23:00:00Z21-2-2091 23:00:00Diverse locatieshttps://chipsoft.nl/evenementen/46https://assets.chipsoft.com/Events/Toolkit/Beeldbank/Beeldmerk%20HiX%20RGB%20PNG.png, https://assets.chipsoft.com/Events/Toolkit/Beeldbank/Beeldmerk%20HiX%20RGB%20PNG.png

Met (content) gebruikersgroepen faciliteren we samen met zorgorganisaties een platform, waarop instellingen samen met collega-ziekenhuizen per specialisme of onderwerp hun ideeën en expertise kunnen uitwisselen. Met elkaar en met ons. Zo verbeteren we samen HiX én de zorg. Als u lid bent van een (content) gebruikersgroep wordt u per e-mail op de hoogte gehouden over bijeenkomsten die georganiseerd worden en ontvangt u tijdig een uitnodiging met inschrijfmogelijkheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met contentgebruikersgroepen@chipsoft.nl.

Meer informatie over Gebruikersgroepen en HiX-netwerken.

 Twitter

ChipSoft op social media

 Facebook

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd